Wisseling van de wacht

Alweer 5 jaar maak ik deel uit van het team van AquaMinerals. Met veel plezier werkte ik de afgelopen jaren als Supply Chain Manager. Inmiddels ben ik toe aan een volgende stap. Dankzij de groei van AquaMinerals krijg ik de kans om aan de slag te gaan als Accountmanager. Per 1 augustus begin ik aan deze nieuwe uitdaging.

De komende tijd zal ik mijn werkzaamheden overdragen aan onze nieuwe collega Angela Damen. Zij is begonnen op 17 juli jl. en wordt het eerste aanspreekpunt voor de planning van de afvoer van reststoffen. Angela Damen en Thari Scholman zijn samen verantwoordelijk voor de binnendienst/backoffice. Angela kijkt uit naar een fijne samenwerking en ik naar mijn nieuwe functie!

Wisseling van de wacht

Alweer 5 jaar maak ik deel uit van het team van AquaMinerals. Met veel plezier werkte ik de afgelopen jaren als Supply Chain Manager. Inmiddels ben ik toe aan een volgende stap. Dankzij de groei van AquaMinerals krijg ik de kans om aan de slag te gaan als Accountmanager. Per 1 augustus begin ik aan deze nieuwe uitdaging.

De komende tijd zal ik mijn werkzaamheden overdragen aan onze nieuwe collega Angela Damen. Zij is begonnen op 17 juli jl. en wordt het eerste aanspreekpunt voor de planning van de afvoer van reststoffen. Angela Damen en Thari Scholman zijn samen verantwoordelijk voor de binnendienst/backoffice. Angela kijkt uit naar een fijne samenwerking en ik naar mijn nieuwe functie!