AquaMinerals 25 jaar

In 2020 bestond AquaMinerals 25 jaar. Deze mijlpaal wilden we natuurlijk met u vieren. Eind 2019
startten we met de voorbereiding van ons symposium en belevingsmarkt. COVID-19 gooide roet in het eten en het evenement moest worden uitgesteld.

Maar wat in het vat zit verzuurt niet: het evenement is verplaatst en nu nodigen wij u graag uit om op 28 september 2021 samen met ons, ons 25-jarige jubileum te vieren bij Evenementen locatie Mereveld in Utrecht.

Vanaf 12:00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen op onze belevingsmarkt, voor wie dat wenst zal er een lekkere lunch klaarstaan, waarna we om 13:00 uur starten met het programma.

Na voorgaande symposia rond de thema’s ‘over de schutting kijken’ (2016) en ‘verbinding zoeken’ (2018) staat het symposium dit keer in het teken van ‘de cirkel rondmaken’.
Onder begeleiding van dagvoorzitter Maarten Claassen verwachten wij een mooie middag te beleven met een aantal boeiende sprekers.
Via de sprekers zullen wij meer te weten komen over hoe de cirkel wordt rondgemaakt tijdens festivals, hoe de politiek de maatschappij circulair denkt in te richten, hoe we circulair móeten zijn in de ruimte, maar ook dat we in onze eigen huishouding nog talloze mogelijkheden hebben om de cirkel rond te maken.

U kunt zich hier aanmelden om deel te nemen aan ons symposium.