Beleef de Toekomst van Duurzame Materialen op MaterialDistrict Utrecht

De Energie en Grondstoffenfabriek en AquaMinerals hebben samen weer een stand tijdens de 17e editie van MaterialDistrict Utrecht die plaatsvindt van 6 tot en met 8 maart 2024 in Werkspoorkathedraal, Utrecht.

De Nederlandse waterschappen beschouwen afvalwater niet langer als een bijproduct dat gezuiverd en verwerkt moet worden, maar als een waardevolle bron van duurzame energie, grondstoffen en schoon water. Het afvalwaterzuiveringsproces levert energie op, die kan worden omgezet in biogas of elektriciteit. Grondstoffen die uit afvalwater kunnen worden teruggewonnen zijn onder meer calciet, Caleyda, Kaumera, Vivianiet en Aluminiumslib. Ons doel? Deze teruggewonnen schatten omzetten in duurzame bouwstenen voor de toekomst.

Material District

MaterialDistrict Utrecht is dé plek waar de nieuwste biobased materialen, 100% gerecyclede producten, en avant-garde materiaaltrends samenkomen. Met 150 exposanten, waaronder spraakmakende fabrikanten, start-ups en ontwerpers, plus een programma vol met 50 inspirerende sprekers, is dit het evenement dat je als professional in de wereld van design, architectuur en materiaalinnovatie niet mag missen.

Ervaar zelf de materialen van morgen, ontmoet de mensen achter de innovaties, en dompel je onder in de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en design. Dit is jouw kans om voorop te lopen in de transitie naar een duurzamere wereld.

Wil je dit niet missen? Neem dan snel contact op via derooij@aquaminerals.com voor jouw gratis ticket. Vind ons bij stand B09 – we kunnen niet wachten om je daar te zien!